Kütahya İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar’dan Fakültemize Teşekkür Ziyareti

Kütahya İl Müftüsü Hüseyin HAZIRLAR, Diyanet İşleri Başkanlığınca planlanan ve Kütahya İl Müftüğünce düzenlenen 4-6 yaş grubu Kur'an Kursu öğreticilerinin alana yönelik formasyon bilgilerini geliştirmek amacıyla düzenlenen 'Seminer Programı'' kapsamında eğitim veren Fakültemiz Okul Öncesi Eğitimi Bölümünden  Dr. Öğr. Üye. Murat BARTAN, Dr. Öğr. Üye. Banu ÖZKAN, Arş. Gör. Tuğba AYDEMİR ÖZALP , Arş. Gör. H.  Berna  TÜRE KÖSE ve Eğitim Bilimleri Bölümünden Doç. Dr. Senar ALKIN ŞAHİN’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Hüseyin HAZIRLAR verilen eğitimlerden duyulan memnuniyeti dile getirirken yapılan iş birliği için şükranlarını sunduğunu ve benzeri eğitimlerin devam etmesinin önemini belirtti. Eğitime katılan öğretim elemanlarına katılım sertifikalarını sunan İl Müftümüz ayrıca Kur’an-ı Kerim Tefsiri ve İslam İlmihali hediye etti.  Dekan yardımcısı Dr.Öğr.Üye. Banu ÖZDEMİR yapılacak eğitimlerde akademik desteğe verdikleri önem ve ziyaretleri için İl Müftüsü Hüseyin ANILAN’a teşekkürlerini dile getirdi.

Son Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2018, Salı