Fakültemizde Yazarlık ve Vantrologluk Etkinliği

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde Öğretmen ve Çocuk Kitapları Yazarı Yağmur Kartal’ın konuşmacı olarak katıldığı Yazarlık ve Vantrologluk başlıklı etkinlik düzenlendi.

Fakültemiz Yazarlık ve Vantrologluk konulu etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Eğitim Fakültesi Mehmet Akif Ersoy Salonu’nda Çocukoloji Topluluğumuz tarafından düzenlenen etkinliğe Yağmur Kartal’ın yanı sıra Dekanımız Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal, akademik ve idari personelimiz ile çok sayıda öğrencimiz katıldı.

Etkinliğin ilk bölümünde Arş. Gör. Hatice Berna Türe Köse'nin moderatörlüğünde yapılan söyleşide çocuk kitabı yazarı olmak isteyen öğrencilerimize tavsiyelerde bulunan Yağmur Kartal, ardından vantrolog nedir ve nasıl olunur konusuna değinerek, katılımcılarımızın merakla izlediği bir performans sergiledi.

Etkinliğin ardından Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Murat Bartan tarafından Yağmur Kartal’a günün anısına hediye takdiminde bulunuldu.

Son Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2024, Perşembe