Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı Geleneksel Oryantasyon Programını Düzenledi

TÜRKÇE EĞİTİMİ ANA BİLİM DALI GELENEKSEL ORYANTASYON PROGRAMINI DÜZENLEDİ

Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı’nın geleneksel olarak gerçekleştirdiği oryantasyon programı bu yıl da Eğitim Fakültesi Kırmızı Salon’da yapıldı. Birinci sınıfların ana bilim dalına ve üniversiteye uyum sağlamasına yardımcı olmak, diğer sınıfların etkileşimini artırmak ve bölüm öğretim üyelerini tanıtmak amacıyla yapılan programda bölümün ve derslerin amacı anlatıldı. Bölüm öğretim üyeleri ve öğrenciler tavsiyelerini, dilek ve şikayetlerini dile getirdiler. Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Fulya TOPÇUOĞLU ÜNAL, Yrd. Doç. Dr. Esra KARAKUŞ TAYŞİ, Yrd. Doç. Dr. Banu ÖZDEMİR, Arş. Gör. Abdullah KALDIRIM, Arş. Gör. Kevser ER’ in katıldığı program bölüm etkinliklerinin tanıtılmasıyla sona erdi.

Ezgi Esra DENİZ

Elif KURT