Dekanımız Simav‘da Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Simav İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen iki farklı etkinlikte, Dekanımız Prof. Dr. Metin Demir, Simav Fen Lisesi öğrencileriyle buluştu.

İlk etkinlik, Kaymakamlık Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen "Sınav Kaygısı ve Meslek Seçimindeki Değişkenler" konulu konferans oldu. Prof. Dr. Metin Demir, 12. sınıf öğrencilerine sınav kaygısıyla başa çıkma yöntemleri ve meslek seçiminde etkili faktörler hakkında önemli bilgiler verdi. Bu konferans, öğrencilerin sınav sürecini daha bilinçli ve kontrollü bir şekilde yönetmelerine destek olmayı amaçladı.

İkinci etkinlik ise, Simav İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Güven ve Prof. Dr. Metin Demir’in, Simav Fen Lisesi öğrencileri ile akşam yemeğinde bir araya gelmeleriyle gerçekleşti. Yemek sonrası 12. sınıf öğrencileri ile gerçekleştirilen söyleşide, Prof. Dr. Demir ve İsmail Güven, öğrencilerle samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Öğrenciler, bu buluşmada merak ettikleri soruları yönelterek değerli tavsiyeler aldılar.

Son Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2024, Cuma