Yeni Medya İletişim Teknikleri ve Algı Yönetimi Konferansı

Yeni Medya İletişim Teknikleri ve Algı Yönetimi Konferansı

 Fakültemiz Mehmet Âkif Ersoy Konferans Salonunda Yönetmen Hasan Yıldız’ın konuşmacı olduğu Yeni Medya İletişim Teknikleri ve Algı Yönetimi başlıklı konferans gerçekleştirildi.

 

Fakültemizde Yeni Medya İletişim Teknikleri ve Algı Yönetimi başlıklı konferans düzenlendi.

Mehmet Âkif Ersoy Konferans Salonunda Proje, Eğitim Kültür Topluluğu tarafından düzenlenen etkinliğe konuşmacı olan Yönetmen Hasan Yıldız'ın yanı sıra Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak,  Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal, akademik ve idari personelimiz ile çok sayıda öğrencimiz katıldı.

Etkniliğin açılış konuşmasını yapan Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, etkinliği düzenleyen Proje, Eğitim Kültür Topluluğuna, Eğitim Fakültemize ve konuğumuz Hasan Yıldız'a teşekkürlerini sundu. Çağımızın en güncel konu başlıklarından olan iletişimin ele alınacağı bu etkinlikten katılımcıcların en üst düzeyde yararlanacağına inandığını söyledi.

Yönetmen Hasan Yıldız, yeni nesil medya, iletişim teknikleri, hedef kitle ve algı yönetimi konularında öğrencilerimize bir sunum gerçekleştirdi. Konuyla ilgili kariyerinden de örnekler veren Hasan Yıldız, etkinliğin sohbet bölümünde öğrencilerimize deneyimlerini aktardı.

Etkinliğin ardından konuşmacı Hasan Yıldız’a Dekanımız Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal tarafından hediye takdiminde bulunuldu.

Son Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2024, Perşembe