Eğitim Fakültemiz Kalite Danışma Kurulu Üyelerimiz ile Toplantı Yapıldı.

Eğitim Fakültemiz Kalite Danışma Kurulu Üyelerimiz ile toplantı yapıldı. Toplantıda öğretmen eğitimi hakkında uygulamalar ele alınarak, fakültemiz ile dış paydaşlarımız arasında karşılıklı iş birliği yapılması hakkında istişare yapılmıştır. Ayrıca kurul üyelerimiz ile fakültemizin kalite standartları ve ilkeleri paylaşılmış ve danışma kurulumuzun bu konuda görüş ve önerilerine yönelik değerlendirmeler yapılmıştır. Fakültemiz Kalite Danışma Kurulu Üyelerimiz Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Mustafa Topuz, Nesrin Güral Anaokulu Müdürü Sayın Sevil Altundal, Fevzi Çakmak İlkokulu Müdürü Sayın İdris Işıklı, Fatih Ortaokulu Müdürü Sayın Serdar Onur, Aysel Selahattin Erkasap Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Sayın Ahmet İren ve Kütahya Sosyal Yardım ve Kültür Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İhsan Tunçoğlu’na katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2024, Perşembe