Fakültemizde Öğretmen Eğitiminin Geleceği Konuşuldu.

Fakültemizde Öğretmen Eğitiminin Geleceği Konuşuldu.

Fakültemizde, Kütahya İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve Kütahya’daki okulların yöneticilerinin katıldığı ve öğretmen eğitimi hakkında uygulamalar ve sorunların ele alındığı istişare toplantısı düzenlendi.

Fakültemiz öğretmenlik eğitimin sorunları ve geleceğini konu alan toplantıya ev sahipliği yaptı.

Mehmet Âkif Ersoy Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinliğe Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal, Kütahya İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, Kütahya ilinde bulunan Millî Eğitim Bakanlığına bağlı 130 okulun müdürleri, akademik ve idari personelimiz ve öğretmenler katıldı.

Moderatörlüğünü Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal'ın üstlendiği etkinlikte katılımcılar, Eğitim Fakültesi öğrencilerinin staj olanakları ve yaşanan sorunlar, okullar ve üniversite arasında iş birliği olanakları, üniversitelerde açılabilecek yeni bölüm ve programlar, tarafların karşılıklı beklentileri konularında sorularını ve sorunlarını başta Dekan Topçuoğlu Ünal ve İl Millî Eğitim Müdürü Başyiğit'e olmak üzere yetkililere iletme olanağı buldu. Yapılan etkinlik, gelecekte uygulanacak eğitim politikaları hakkında farklı paydaşların görüş alış verişinde bulunmasına zemin hazırlamış oldu.

Dekanımız Prof. Dr. Topçuoğlu Ünal tarafından Müdür Başyiğit'e hediye sunumunda bulunulan etkinlik, klasik müzik ve piyano dinletisiyle düzenlenen kokteyl ile sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2024, Perşembe