Fakültemizde Öğretmenler Günü Coşkuyla Kutlandı.

Fakültemizde Öğretmenler Günü Coşkuyla Kutlandı.

Fakültemiz tarafından Dr. Necdet Subaşı’nın konuÅŸmacı olarak katıldığı ÖÄŸretmenler Günü etkinliÄŸi düzenlendi.

Fakültemizin Mehmet Âkif Ersoy Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinliÄŸe Millî EÄŸitim Bakanı Danışmanı Dr. Necdet Subaşı, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, rektör yardımcılarımız Prof. Dr. Özer Aydın, Prof. Dr. Mustafa Arif Özgür ve Prof. Dr. Ayhan Kahraman, dekanlarımız, akademik ve idari personelimiz ile öÄŸrencilerimiz katıldı.

Saygı duruÅŸu ve Ä°stiklâl Marşımızın okunmasıyla baÅŸlayan etkinlikte Prof. Dr. Özlem DoÄŸan Temur, EÄŸitim Fakültemizin Dekanı Prof. Dr. Fulya TopçuoÄŸlu Ünal ve Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak konuÅŸmalarında tüm öÄŸretim üyelerimizin, öÄŸretmenlerimizin ve öÄŸretmen adaylarımızın ÖÄŸretmenler Günü'nü kutladılar.

Protokol konuÅŸmalarının ardından Rektörümüzün moderatörlüÄŸündeki söyleÅŸimize konuÅŸmacı olarak katılan Dr. Necdet Subaşı, öÄŸretmenlik deneyimlerini katılımcılarla paylaÅŸtı ve öÄŸrencilerimizin sorularını yanıtladı.

 FAKÜLTEMÄ°ZDEN REKTÖR KIZILTOPRAK'A SÜRPRÄ°Z

SöyleÅŸinin ardından BoÄŸaziçi Åžehir Koleji öÄŸrencileri ÖÄŸretmenler Günü'ne özel ÅŸiir okudular. 

Mezunlarımızın ÖÄŸretmenler Günü'ne özel gönderdiÄŸi video mesajların gösterimiyle süren programın sürprizi Rektörümüzün iki öÄŸretmeninin mesajının da yayımlanması oldu. Mesajların ardından Rektörümüz yeniden kürsüye gelerek kendisine hazırlanan sürpriz için teÅŸekkürlerini sundu.

ÖÄŸr. Gör. Yusuf Ziya Beydüz'ün ÅŸefliÄŸinde lisans öÄŸrencilerimizin Türk Halk MüziÄŸi korosu ve ÖÄŸ. Gor. Handan Özdemirel'in ÅŸefliÄŸinde fakültemizin akademisyenlerinden oluÅŸan Cumhuriyet Korosu'nun müzik dinletilerinin ardından etkinlik hediye sunumu ile sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2024, Perşembe