Üniversitemiz Rektörü ve Fakültemiz Dekanından Yeşilay Kütahya Şubesine Ziyaret

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal ile Fakültemiz Dekanı ve Genç Yeşilay Topluluğu danışmanı Prof. Dr. İrfan Terzi Yeşilay Kütahya Şubesine ziyarette bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Prof. Dr. Kâzım Uysal, Yeşilay’ın Kütahya Şubesine ziyarette bulundu.

Başkanlığını Fakültemizin Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal’ın yaptığı şubeye ziyaretinde Rektörümüze Eğitim Fakültemizin Dekanı ve Genç Yeşilay Topluluğu danışmanı Prof. Dr. İrfan Terzi de eşlik etti. Şube binasında Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal ile beraber Başkan Yardımcısı Ercan Şirin, Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Alihan Yaşar Akkoç, Mehmet Bilgili ve Dr. Çiğdem Orgun Şahin tarafından karşılanan Prof. Dr. Uysal ve Prof. Dr. Terzi, yakın zamanda göreve başlayan Yeşilay Kütahya Şubesi heyetine yeni görevlerinin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Yeşilay tarafından Üniversitemizde uygulanan ‘Dumansız Kampüs’ projesi hakkında değerlendirmelerde bulunulan görüşmede ayrıca kurumlar arasında yeni projeler üzerinde iş birliği olanakları ele alındı.

Yeşilay Kütahya Şubesinden görüşmeye ilişkin yapılan yazılı açıklamada “Çalışmalarımıza desteklerini her daim sunan Sayın Rektörümüze ve Sayın Dekanımıza nazik ziyaretleri için teşekkürlerimizi sunarız” ifadelerine yer verildi.

Son Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2021, Perşembe