Eğitim Fakültesinde “Sanatta Eğitim, Eğitimde Sanat” Paneli Gerçekleştirildi.

Kütahya Kent Konseyi Kültür ve Sanat Merkezi Sanatçıları katılımıyla bir panel gerçekleştirildi. Panelde Sebahat SARIOĞLU Resim sanat dalında, Eyüp İŞAL Ahşap Oyma sanat dalında, Fügen YATIR Tezhip sanat dalında,  Özlem ZEYREK ÖZÇAL Filoğrafi sanat dalında, Ali KAYA Çini ve Seramik sanat dalında, Metin TUNCA Sigrafitto sanat dalında ve Emin KARAKAYA ise Ahşap Boyama sanat dalında konuşmalarını yaptılar.

Panel öncesi sanatçıların eserleri konferans salonu önünde sergilendi. Sergiyi gezen katılımcılar eserlerle ilgili detayları sanatçıların ağzından dinleme fırsatı yakaladılar. Sunum sonrası soru cevap kısmını da ilgiyle takip eden katılımcılar sanata dair bu güzel etkinliğin çok faydalı ve verimli olduğunu dile getirdiler.

Kent Konseyi Kültür ve Sanat Merkezi Başkanı Sebahat Sarıoğlu merkezlerinde verilen kursların öğrencilerimize ücretsiz olduğunu dile getirdi. Katılım gösteren sanatçılarımız sanata ilgi duyan herkesi merkezlerine beklediklerini ifa ederlerken panelin düzenlenmesine vesile olan Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İrfan TERZİ ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Fulya TOPÇUOĞLU ÜNAL’a teşekkürlerini iletti.

Son Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2019, Cuma