Eğitim Fakültesi 2017-2018 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni

Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi Mezuniyet Töreni, Dumlupınar Üniversitesi Spor Salonunda, 10 Mayıs 2018 tarihinde, büyük heyecan ve gururla gerçekleştirildi.

Tören, 10 Mayıs 2018 tarihinde saat 14.00’da açılış programının Saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başlayan mezuniyet programı, Eğitim Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Şükrü ŞENTÜRK’ün açılış konuşması ile devam etti.

Açılış töreninin ardından, Fakültemiz öğretim üyelerinden Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Ulaş ATASOY, Öğretim Elemanı Handan ÖZDEMİREL, Öğretim Elemanı Yusuf Ziya BEYDÜZ ve öğrencimizden oluşan müzik topluluğu tarafından da mini bir konser verildi.

Fakültemiz Türkçe ve Sosyal Bilgiler Eğitimi Bölümü, Türkçe Öğretmenliği Lisans Programı öğrencisi İnayet Esra YILMAZ tarafından öğrenciler adına günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapıldı.

Fakültemiz Eğitim Bilimleri Bölümü, Bölüm Başkanı Prof.Dr. Aytunga OĞUZ tarafından öğrencilere büyük bir coşkuyla Öğretmen Andı yaptırıldı.

Fakültemiz Öğretim Görevlisi Handan ÖZDEMİREL ile birlikte öğrencilerimiz Öğretmen Marşını söylediler.

Fakültemiz Sosyal Bilgiler Öğretmenliği bölümünde bedensel engelli olmasına rağmen büyük bir azimle eğitim hayatını sürdüren ancak mevcut rahatsızlıkları sonucunda hayatını kaybeden öğrencimiz Beyza GİRGİN’in, bu mücadelesinde en büyük destekçisi olan ve her gün Fakülteye derslerine getiren babası İbrahim GİRGİN’e öğrencimizin anısı ve göstermiş oldukları fedakarlığın hatırlanması için fakültemiz dekanlığınca hazırlanan vefa diploması tören sırasında Dekanımız Sayın Prof.Dr. Şükrü ŞENTÜRK tarafından takdim edilmiş ve takdim sırasında öğrencimiz yad edilirken duygulu anlar yaşanmasına da neden olmuştur.

Mezuniyet töreni programında yer alan sembolik diplomaların verilmesinde her bölümün bölüm başkanı ve öğretim elemanları sahneye davet edilerek her bir öğrenciye takdim edilmiştir.

Temel Eğitim Bölümü

Türkçe ve Sosyal Bilgiler Eğitimi Bölümü