Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı Yine Sahnedeydi

Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı’nın her yıl aralık ayında sahnelediği tiyatro gösterisi bu yıl da Hezar Dinari Kültür Merkezi’nde seyirciye sunuldu. Geçmiş yıllarda komedi türünde sunulan oyun bu yıl 15 Temmuz şehitleri ve diğer şehitlerimiz anısına Dumlupınar Zaferi’ni konu edindi. ’Bu Vatan Bizim’ isimli oyunun yönetmenliğini Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Fulya TOPÇUOĞLU ÜNAL, oyunculuğunu ise ana bilim dalı 4. sınıf öğrencileri yaptı.

Her yıl büyük beğeni toplayan tiyatro bu yıl özel bir ilgi gördü. Seyircilere duygu dolu anlar yaşatan oyun ayakta alkışlandı. Teröre lanet söylemleri ile biten oyunun izleyicileri arasında Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan ERTAŞ, Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin DÜLGER, DPÜ Rektörü Prof. Dr. Remzi GÖREN, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ceyda ÇETİN ERENLER, DPÜ öğretim üyeleri, DPÜ öğrencileri ve Kütahya halkı vardı.

Ezgi Esra DENİZ

Elif KURT